Cartea de Oaspeti

Va rugam lasati impresiile Dvs. despre perioada sederii la Pensiunea Pastravul.

 

 

 

 

 

Warning: This form can only be used if JavaScript is enabled in your browser.

 

 

5 entries.

Alma Vomastek
Alma Vomastek


from
Floresti


wrote on septembrie 4, 2016

at
4:49 pm

O locatie care-ti taie respiratia (un satuc in inima padurii), o pensiune cocheta, curata si condusa de o familie absolut minunata si, evident, cel mai bun peste la gratar pe care l-am mancat vreodata! Am intalnit cei mai ospitalieri oameni aici :). Recomandam cu drag pensiunea Pastravul pentru o iesire din rutina zilnica (e la 30 km de cluj!) sau pentru o sedere prelungita. Minunat!
Trina Proctor
Trina Proctor


wrote on ianuarie 22, 2012

at
7:50 pm

I have stayed at this wonderful guest house on a couple of occasions, the food was fresh and of an excellent quality, and it is run by the friendliest people i have ever met , i would highly recommend the pensiunea Pastravul to anybody, and i will be returning again soon, thankyou for the wonderful hospitality, kind regards Trina and Cipri 🙂 from Tenerife
Remus, Hunedoara
Remus, Hunedoara


wrote on octombrie 9, 2011

at
9:02 pm

Ne-am simtit grozav la pensiunea Pastravul. Gazdele ne-au pregatit o supa de pui din ograda proprie, tocana de iepure si carnati de caprior la gratar. Am baut un vin grozav dupa care ne-am odihnit mai bine ca acasa.

Acesti oameni parca traiesc sa te multumeasca. Din pacate, nu prea avem ocazia sa vedem acest lucru foarte des si in alte parti. Marcela si Valer sunt niste gazde foarte placute, calde si dedicate 100% oaspetilor. Abia asteptam sa ne reintoarcem la Pensiunea Pastravul, Cluj. Va recomandam cu caldura.

Andrei C.
Andrei C.


wrote on septembrie 2, 2011

at
9:15 pm

Am fost in Cluj 4 zile.. la sfarsitul lui august… cu treburi de servici… dar m-am cazat aici… la Pastravul… este o adevarata oaza de liniste…gazdele sunt mai mult decat ospitaliere…bazinele cu apa curgatoare din curte, emana o placuta racoare pe timpul zilei , camerele sunt racoroase ziua… si bine izolate pentru noptile reci… acum. stiu unde o sa poposesc daca mai am treaba in Cluj 🙂
lili rotaru
lili rotaru


wrote on august 24, 2011

at
12:11 pm

O locatie de vis, niste oameni deosebiti ,un loc de unde parca nu-ti vine sa mai pleci .Un adevarat balsam pentru cineva obosit si doritor de un concediu de vis.Asemenea ospitalitate lipseste in multe locuri din tara noastra .Cred cu tarie ca multi avem de invatat cate ceva de la acesti oameni deosebiti.