pensiunea păstrăvul

locul ideal pentru o clipă de liniște și relaxare
Pensiunea Pastravul este situata in judetul Cluj, localitatea Muntele Rece, la o distanta de 33 km de Cluj-Napoca, intr-o ambianta deosebita despre care imaginile vorbesc de la sine.

Pensiunea Pastravul, Descriere

Locul ideal pentru cei care tanjesc dupa o clipa de liniste si relaxare. A fost construita in anul 1993, iar incepand cu anul 2001 au inceput lucrarile de modernizare. Investitiile au avut ca scop imbunatatirea confortului clientilor prin restructurarea si remobilarea interioarelor, precum si aprovizionarea cu pastrav proaspat a bazinului situat in incinta pensiunii.

Contact

Printre facilitatile oferite de Pensiunea Pastravul se numara posibilitatea organizarii unor drumetii catre punctele de atractie din imprejurimi: Manastirea Muntele Rece, Lacul Tarnita, Lacul Maguri-Racatau, Crucea lui Horea sau Statiunea Fantanele-Belis.

Pensiunea Pastravul ofera clientilor sai 24 de locuri de cazare, dispuse in camere cu 1, 2, 3 sau cu 5 paturi. Spatiile de cazare sunt dotate cu grupuri sanitare (dus, WC) corespunzand celor mai inalte norme de igiena si confort.

Devenind clienti ai Pensiunii Pastravul veti avea ocazia sa constatati calitatea deosebita a serviciilor de masa – mancaruri alese asortate unei variate oferte de bauturi, astfel incat se poate inchina in limba oaspetelui, indiferent de unde ar proveni. Sala de mese dispune de 60 de locuri si impresioneaza prin amenajarea sa intr-un veritabil stil rustic.

Suntem convinsi ca in fata unor asemenea argumente este greu de rezistat tentatiei …

Avem certitudinea ca timpul pe care-l veti petrece aici va fi o experienta unica, atat in ceea ce priveste eficienta serviciilor de care veti beneficia, cat si in privinta posibilitatilor de relaxare si odihna.

de ce să ne alegi

Servicii deosebite, mâncăruri alese asortate unei variate oferte de băuturi

 
×